https://www.high-endrolex.com/10 27 травня в ЧІПБ відбувся семінар «Актуальні питання забезпечення безпеки громадян та особового складу ДСНС в умовах воєнного стану». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2022
ЧІПБ НУЦЗУ

27 травня в ЧІПБ відбувся семінар «Актуальні питання забезпечення безпеки громадян та особового складу ДСНС в умовах воєнного стану».

27 травня в ЧІПБ співробітники кафедри безпеки об’єктів будівництва та охорони праці організували семінар «Актуальні питання забезпечення безпеки громадян та особового складу ДСНС в умовах воєнного стану».

Участь у науковому заході взяли співробітники та курсанти ЧІПБ, а долучилися онлайн представники Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту: Вадим Ніжник з доповіддю про захист цивільного населення, який наголосив на необхідності запровадження досвіду Ізраїлю в нормативно-правовій базі України; Андрій Пруський та Ігор Васильєв виступили  із доповідями про захист особового складу ДСНС під час виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану.

Співробітники кафедри БОБ та ОП Неля Вовк та Станіслав Сідней представили доповіді про перспективи використання досвіду безпекових стандартів інших країн Україною.

Семінар відбувся на високому фаховому рівні, атмосфера заходу сприяла творчому зацікавленому та конструктивному спілкуванню.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10