https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.01.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

 

25 січня, з дотриманням правил карантину, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося перше в новому році засідання Вченої ради Інституту.

Під час засідання було розглянуто ряд питань наукового, освітнього, редакційно-видавничого та адміністративного спрямування.

Зокрема, розглянуто звіт про результати освітньої діяльності Інституту у 2021 році; звіт про результати наукової і науково-технічної діяльності Інституту у 2021 році; звіт про виконання Програми перспективного розвитку ІДУ НД ЦЗ на 2020-2025 роки за 2021 рік, а також інформацію про внесення змін та доповнень до неї; звіт про науково-дослідну роботу за шифром «Реалізація ТР».

Члени Вченої ради Інституту також зосередили увагу на розгляді 14-ти проєктів технічних завдань на науково-дослідні роботи та проєкті зміни до технічного завдання на науково-дослідну роботу за шифром «Димогазопроникність».

Крім того, було розглянуто інформацію про результати проведення пробного Єдиного державного комплексного іспиту зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (другий (магістерський) рівень вищої освіти); про надходження бюджетних коштів до Інституту у 2021 році та їх використання; про публікаційну активність наукових та науково-педагогічних працівників Інституту у 2021 році.

Всі питання були детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10