RSS

Новини навчальних закладів

14.01.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Наукової ради

 

13 січня під головуванням т.в.о. заступника начальника Інституту з наукової роботи, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника Коваленка Віталія Володимировича в онлайн-режимі відбулося чергове засідання наукової ради. У роботі засідання наукової ради взяли участь замовники наукових робіт, наукові та науково-педагогічні працівники Інституту.

Жваве обговорення науковців викликало питання щодо розгляду 14 нових Технічних завдань на науково-дослідні роботи 2022 року. Також ґрунтовно обговорено питання щодо розроблення проекту монографії «Застосування безпілотних авіаційних систем у сфері цивільного захисту».

У рамках роботи наукової ради розглянуто ряд питань за напрямом науково-організаційної діяльності, а саме:

розгляд звіту про наукову і науково-технічну діяльність та звіту про виконання ініціативних науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт Інституту державного управління та наукових досліджень за 2021 рік;

розгляд результатів публікаційної активності наукових і науково-педагогічних працівників інституту у 2021 році;

розгляд пропозицій щодо внесення змін та доповнень до Програми перспективного розвитку Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту на 2020-2025 роки.

Крім того, під час засідання було обговорено механізми подальшого виконання науково-дослідних робіт. Усі питання порядку денного відпрацьовано в повному обсязі.

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.