https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулося засідання редакційної колегії наукового видання “Цивільна безпека: Державне управління та кризовий менеджмент” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.01.2022
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося засідання редакційної колегії наукового видання “Цивільна безпека: Державне управління та кризовий менеджмент”

 

13 січня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту під головуванням т.в.о. заступника начальника Інституту з наукової роботи, полковника служби цивільного захисту Віталія Коваленка, проведено засідання редакційної колегії наукового видання “Цивільна безпека: Державне управління та кризовий менеджмент”. На засідання були присутні члени редакційної колегії та співробітники сектору редакційної та науково-видавничої діяльності.            

Відповідно до порядку денного головуючий ознайомив присутніх з Наказом Інституту "Про персональний склад редакційної колегії" від 15.12.2021 № 206 після чого було проведено вибори голови, заступників за напрямами редакційної колегії наукового видання “Цивільна безпека: Державне управління та кризовий менеджмент”.

За результатами виборів Головою редакційної колегії обрано Терент’єву Анну Валеріївну, доктора наук з державного управління, професора, співредакторами за напрямами: Кулалаєву Наталію Валеріївну, доктора педагогічних наук, доцента; Мосова Сергія Петровича, доктора війск. наук, професора; Ніжника Вадима Васильовича, доктора технічних наук, старшого наукового співробітника та Миронця Сергія Миколайовича, доктора психологічних наук, доцента. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10