https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники Інституту взяли участь у конференції «Актуальні питання судової експертології, криміналістики та кримінального процесу» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2021
ІДУ НД ЦЗ

Співробітники Інституту взяли участь у конференції «Актуальні питання судової експертології, криміналістики та кримінального процесу»

 

15 грудня 2021 року Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України організовано та проведено в онлайн режимі ІІІ-тю Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні питання судової експертології, криміналістики та кримінального процесу».

Захід відбувся за участю понад 500 науковців з 25 країн, а саме; Австралії, Австрії, Азербайджану, Білорусі, Великобританії, Вірменії, Греції, Грузії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Південної Африки, Польщі, Словаччини, Словенії, США, Угорщини, Узбекистану, України, Франції, Швейцарії.

Загалом тематика Конференції охопила надзвичайно широке коло актуальних питань судової експертизи та містила 125 доповідей.

 

Від Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту участь у роботі конференції взяли начальник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту підполковник служби цивільного захисту Руслан Климась та науковий співробітник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту майор служби цивільного захисту Дмитро Середа з доповіддю «Залучення співробітників системи ДСНС як спеціалістів до участі у кримінальному провадженні у справах по пожежам. Процесуальний аспект».

 

Захід залишив позитивний внесок у професійне становлення учасників та вкотре засвідчив, що попри всі виклики сьогодення, судова експертиза ніколи не зупиниться на своєму шляху розвитку, долатиме усі кордони та мовні бар’єри на благо істини й справедливості.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10