https://www.high-endrolex.com/10 «Безпека в житті – життя у безпеці» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2021
ІДУ НД ЦЗ

«Безпека в житті – життя у безпеці»

 

У період з 13 по 15 грудня в Україні проходить Всеукраїнський форум «Безпека в житті — життя у безпеці», який щороку проводить Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Форум має на меті формування у дітей та учнівської молоді культури безпечної життєдіяльності, патріотичне виховання і привернення уваги громадськості до проблем безпеки дітей в умовах сьогодення. Крім того, це чудова можливість виявити талановитих, обдарованих дітей і сприяти в подальшому розвитку та підтримці юних талантів.

14 грудня на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту для учасників Всеукраїнського форуму в рамках проєкту «Безпека в житті – життя у безпеці» було проведено навчання за тематикою «Основи цивільного захисту», «Прилади радіаційної та хімічної розвідки», «Принципи визначення психічного стану людини в надзвичайних ситуаціях», «Основи надання домедичної допомоги», «Поведінка людей під час пожежі». 

Після цього відбулась панельна дискусія «Безпека життєдіяльності дітей і молоді: виклики, завдання, соціальні практики» за участі голови Всеукраїнського громадського дитячого руху "Школа безпеки" Алли Негрієнко та заступника директора Департаменту організації заходів цивільного захисту – начальника Управління планування та координації заходів цивільного захисту Сергія Кудіна.

Також у рамках заходу була представлена виставка творчих робіт учасників-переможців Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості  «Безпека в житті – життя у безпеці» та збірка книг-казок «Казкові рятівники» до яких ввійшли  літературні твори учасників конкурсу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10