https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

 

30 листопада, з дотриманням правил карантину, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Під час засідання було розглянуто ряд питань наукового, освітнього, редакційно-видавничого та адміністративного спрямування.

Зокрема, заслухано інформацію про підсумки прийому слухачів заочної форми навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (доктора філософії) та завдання на 2022 рік і звіт про аналіз роботи науково-педагогічних підрозділів за період серпень-жовтень 2021 року.

Члени Вченої ради Інституту також зосередили увагу на розгляді звітів про науково-дослідні (дослідно-конструкторські) роботи, зокрема за шифрами: «Спроможності ЦЗ», «Ризик ¬– небезпечні чинники», «Система ЦЗ в ОТГ», «АСО» «База даних ПРП».

Крім того, у рамках роботи Вченої ради ради подано на розгляд проєкт монографії «Цивільний захист в системі національної безпеки (основи становлення, сучасний стан, напрямки розвитку)».

Також було затверджено теми дисертацій та індивідуальні плани роботи аспірантів першого року підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.

Членами Вченої ради Інституту було розглянуто проєкт Плану організаційних і практичних заходів з реалізації основних положень Передвиборчої програми кандидата на посаду начальника ІДУ НД ЦЗ «Людяність і професіоналізм», з урахуванням наказів виборців, Програми перспективного розвитку ІДУ НД ЦЗ на  2020-2025 роки і статутних завдань Інституту.

В процесі роботи заслухали також зміни до Положення про наукову раду Інституту та її персонального складу.

Значну увагу було приділено питанням редакційно-видавничої діяльності, а саме: інформації щодо реалізації Плану першочергових заходів з розвитку наукового журналу «Цивільна безпека: державне управління та кризовий менеджмент» та розгляду макету чергового номеру журналу «Науковий вісник: державне управління» № 4 (10) 2021.

Було розглянуто проєкт Порядку проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників Інституту та укладання з ними трудових договорів (контрактів).

Учасники засідання обговорили питання щодо впровадження в системі ДСНС та використання за замовленням суб’єктів господарювання придбаного випробувального обладнання на пожежно-випробувальному полігоні Інституту.

Всі питання були детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10