https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання наукової ради

 

24 листопада 2021 року під головуванням заступника начальника Інституту  з наукової роботи, кандидата наук з державного управління, доцента Михайлова Віктора Миколайовича в онлайн-режимі відбулося чергове засідання наукової ради. У роботі засідання взяли участь наукові та науково-педагогічні працівники Інституту.

          Учасники наукової ради Інституту зосередили увагу на розгляді звітів про науково-дослідні (дослідно-конструкторські) роботи, зокрема за шифрами: “Спроможності ЦЗ”; “Ризик ­– небезпечні чинники”; “Система ЦЗ в ОТГ”; “АСО”; “База даних ПРП”.

Наступним питанням обговорено проєкт другої (остаточної) редакції нормативно-правового акту за результатами виконання НДР за шифром “ПБ зони відчуження”.

Крім того, розглянуто першу редакцію проєкту ДСТУ за результатами виконання НДР за шифром “Швидкоспоруджувальні захисні споруди”.

Також у рамках роботи наукової ради подано на розгляд проєкт монографії “Цивільний захист в системі національної безпеки (основи, стан, тенденції розвитку)”.

Обговорено питання щодо впровадження в системі ДСНС та використання за замовленням суб’єктів господарювання придбаного випробувального обладнання на пожежно-випробувальному полігоні Інституту.

Розглянуто пропозиції до проєкту Плану організаційних і практичних заходів з реалізації основних положень Передвиборчої програми кандидата на посаду начальника ІДУ НД ЦЗ “Людяність і професіоналізм”, з урахуванням наказів виборців, Програми перспективного розвитку ІДУ НД ЦЗ на   2020-2025 роки і статутних завдань Інституту.

В процесі роботи заслухали пропозиції до Положення про наукову раду Інституту та її персонального складу.

Під час наукової ради відбувся обмін думками щодо концептуальних підходів до презентації результатів наукової і науково-технічної діяльності Інституту у рамках участі у комунікативних заходах.

Також повідомлено про оновлення Статуту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Всі питання розглянуто та по кожному ухвалено позитивні рішення.

На завершення засідання наукової ради голова подякував учасникам за плідну та продуктивну роботу.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10