https://www.high-endrolex.com/10 Про пожежно-випробувальний полігон ІДУ НД ЦЗ, як об'єкт національного надбання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Про пожежно-випробувальний полігон ІДУ НД ЦЗ, як об'єкт національного надбання

 

У 2020 та 2021 роках основні зусилля працівників Інституту спрямовано на стабілізацію та розвиток пожежно-випробувального полігону на якому реалізовано 460 методів випробувань, для яких застосовуються 64 одиниці верифікованого випробувального обладнання. Для проведення вимірювань використовується 150 засобів вимірювальної техніки.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.11.2021 № 1206 "Про наукові об'єкти, що становлять національне надбання" прийнято схвальне рішення та оновлено відповідну інформацію про пожежно-випробувальний полігон Інституту, як об'єкт національного надбання.

Науковий об’єкт, що становить національне надбання - це унікальний об’єкт, що не піддається відтворенню, втрата або руйнування якого матиме серйозні негативні наслідки для розвитку науки та суспільства.

Пожежно-випробувальний полігон, як об'єкт національного надбання є єдиним в системі МВС України дослідницько-випробувальним комплексом у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10