https://www.high-endrolex.com/10 Теорія й практика …. із запахом хліба | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.03.2016
НУЦЗУ

Теорія й практика …. із запахом хліба

Для студентів та курсантів групи ОПкс-14-521, що цього року вивчають проблематику забезпечення умов праці на підприємствах різних галузей, доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою проведене виїзне заняття на території ТОВ «Хлібозавод Салтівський».

 Предметом вивчення для майбутніх фахівців з охорони праці стали не лише особливості діяльності підприємства, фактори виробництва, ергономіка робочих місць та засоби індивідуального захисту, а й безпека виробництва, шляхи забезпечення виробничої санітарії як системи оздоровлення виробничого середовища та особливості системи управління охороною праці на підприємстві.

Виключна зацікавленість подібними заняттями та їх когнітивна складова цього разу були підсилені аксіологічним підґрунтям, оскільки поряд з фаховими складовими курсантам і студентам довелось спостерігати за технологічним процесом народження однієї з найвисоких цінностей у нашому житті – виготовленням хліба. Нестандартність проведення заняття, підсилена запахом найсвіжішої випічки, яку можна було одразу і куштувати, вочевидь матиме суттєвий ефект у засвоєнні навчального матеріалу, оскільки глибина набутих під час заняття вражень однозначно сприятиме формуванню не менш глибоких фахових знань.

 

Олена Шароватова,

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10