RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2016
ВПУ ЛДУ БЖД

Щасливої долі випускники!

Третього березня славну сім’ю рятувальників поповнили сто тридцять сім випускників нашого навчального закладу

Протягом двох з половиною років викладацький склад училища передавали свої знання та навички курсантам та студентам. Ділили перемоги та працювали над опануванням професією, вдосконаленням майстерності майбутніх рятувальників.   І от настала довгоочікувана мить. Восьмий випуск курсантів та студентів.

-         На урочистості з нагоди свята до нас завітали багаточисельні  гості: голова Вінницької обласної державної адміністрації Коровій В., начальник відділу освіти і науки Департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій Рись Ю., проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з стратегічного планування і контролю полковник служби цивільного захисту Мовчан І., заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Бачинський В., начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Шевчук Р., директор департаменту цивільного захисту Вінницької облдержадміністрації Вовченко С., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Вінницької міської ради Парфілов О., інші посадові особи, ветерани, батьки та рідні випускників, керівники навчальних закладів міста. 

Оголошено наказ Голови ДСНС України Чечоткіна М. і на плечах курсантів засяяли зірочки прапорщиків. Разом з початком службової діяльності в пожежно – рятувальних підрозділах перед випускниками відкрились нові перспективи, адже на випускників чекають вищі навчальні заклади системи ДСНС України.

Начальник управління освіти і науки Державної служби України з надзвичайних ситуацій Рись Ю. від імені голови ДСНС України привітав випускників училища та нагородив Грамотами.

З вітальним словом до випускників звернувся голова обласної державної адміністрації В. Коровій, в якому він наголосив про  важливість для суспільства професії рятувальника в непростий для нашої держави час. Від імені обласної державної адміністрації нагородив кращих представників училища Почесними грамотами, а навчальному закладу вручив цінний подарунок.

Завжди можна було відчути батьківське тепло та увагу  проректора університету – начальника училища полковника служби цивільного захисту Говорущака М. і сьогодні із щирими побажаннями він звернувся до своїх вихованців. Подякував викладацькому складу та випускникам за спільну працю. Нам є чим пишатися, серед випускників 2016 року майстер спорту Чемпіон України з бойового самбо Давиденко П., переможці V Фестивалю героїко-патріотичної пісні Волошин А., Трюхан О., Токарчук Е., лауреат Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Іванашко В., відмінники навчання: Довгаль В., Семенюк К., Іванашко В., Сивун А., Томнюк Я., Штейна А., Свиридюк В.

 

Сльози від хвилювання та радості   як і у випускників так і батьків. Прощання із Прапором навчального закладу і 86 курсантів та 51 студент, отримавши знання та чудову професійну підготовку, зробили впевнений крок у доросле, самостійне життя. Щасливої вам долі на цьому шляху.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.