https://www.high-endrolex.com/10 Випускники - гордість кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2014
НУЦЗУ

Випускники - гордість кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ

3-5 червня на кафедрі щхорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту україни відбувся захист дипломних робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» напряму підготовки «Охорона праці».
 22 курсанти та студенти - майбутні інженери з охорони праці, за підсумками засідання державної екзаменаційної комісії показали достатньо високий рівень знань та презентації результатів дипломних досліджень. Цьому передувала доволі тривала і кропітка, трудомістка і професійна, змістовна та психоемоційна підготовка своїх дипломників науково-педагогічними працівниками кафедри.

Характеризуючи випускників з позитивного боку, члени та Голова ДЕК - начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Харківській області - Валерій Предко, визначили достатній рівень самостійності та фахової впевненості студентів, якість роботи з інформативними джерелами та відповідною документацією, цілеспрямованість та творчий підхід до опрацювання й аналізу теоретичного і фактичного матеріалу об’єктів дослідження.

Високий рівень володіння теоретичним матеріалом та фахову упевненість показали такі студенти групи, як Цоцорін Сергій, Артюхова Людмила, Постоялкін Юрій, Дімова Крістіна, Марусін Дмитро, Філіппов Олег, Кучеренко Максим. Декого з них колектив кафедри сміливо та впевнено вважає своєю гордістю, зірками та студентським взірцем.

Працюючи на перспективу, з метою емоційної адаптації до майбутнього захисту дипломних робіт, на захисті бакалаврських дипломних робіт були присутніми студенти 2-го та 3-го курсів, які мали можливість відчути атмосферу такого підсумкового заходу у навчальній діяльності і зрозуміти рівень відповідальності за підготовку власних досліджень.

 Кафедра Охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10