https://www.high-endrolex.com/10 Німеччина подарує Національному університету цивільного захисту спеціалізований автотранспорт - пожежну автодрабину Mersedes-Benz MB 1419 F | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.09.2013
НУЦЗУ

Німеччина подарує Національному університету цивільного захисту спеціалізований автотранспорт - пожежну автодрабину Mersedes-Benz MB 1419 F

14 вересня о 12.30 на плацу навчального закладу по вулиці Баварська,7 начальник пожежно-рятувальної частини НУЦЗУ отримає документацію та ключі від пожежного мерседеса. Німецька делегація прибуває до Харкова напередодні.
В навчальній пожежно-рятувальній частині   автодрабина Mersedes-Benz MB 1419 F буде задіяна у навчальному процесі, а саме на практичних заняттях з курсантами та студентами за темами: “Рятування людей з поверхів будинків за допомогою пожежних автодрабин”; “Гасіння пожеж на поверхах будинків за допомогою пожежних автодрабин”.
Пожежна автодрабина Mersedes-Benz MB 1419 F призначена для підйому пожежних на верхні поверхи будинків та споруд висотою до 30 метрів для проведення рятувальних робіт на висоті. Поворотна драбина Mersedes-BenzMB 1419 F з підйомною платформою представляє собою рятувальний транспортний засіб, який використовується в першу чергу для рятування людей, забезпечення гасіння пожеж та забезпечення технічної підтримки.
 Це вже не перший дарунок спеціалізованих автівок, які до Харкова прибули із Німеччини. У травні 2011 року німецькі рятувальники подарували НУЦЗУ пожежну  машину "LF 16" і карету спеціалізованої «швидкої».
 
Акредитацію ЗМІ проводить прес-служба університету до 16 години 13 вересня за тел. (057) 707-34-59
 

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10