https://www.high-endrolex.com/10 Перший випуск слухачів курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації НУЦЗУ в 2013 році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2013
НУЦЗУ

Перший випуск слухачів курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації НУЦЗУ в 2013 році

1 лютого на базі Національного університету цивільного захисту України закінчили навчання на курсах спеціалізації начальники Державних пожежно-рятувальних частин та підвищення кваліфікації фахівці оперативних відділів Територіальних управлінь.

Протягом навчання слухачі вивчали нові нормативні акти та покращували свої знання в галузях тактики ліквідації та застосування спеціальної техніки підрозділів цивільного захисту.

Випускник Харківского інституту пожежної безпеки 1998 року Ситник Роман Сергійович, який проходить службу на посаді старшого помічника начальника зміни оперативно-координаційного центру Територіального управління в Сумській області, висловив свої враження стосовно навчання на курсах підвищення кваліфікації: "Досвіду роботи з особовим складом на пожежах в мене достатньо, адже довелось попрацювати начальником караулу. А тепер набираюсь практичних навичок в галузі координації дій підрозділів при ліквідації наслідків різних надзвичайних ситуацій. Багато чого пізнав і на цих курсах - зокрема, з курсу вивчення сучасної аварійно-рятувальної техніки, озброєння, щодо правил рятування людей під час ДТП та на водних об’єктах. Дуже задоволений рівнем матеріальної бази Університету та кількістю практичних виїзних занять на об’єктах Харкова".

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації, а також урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання. Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цз Андрій Ромін побажав офіцерам щасливо дістатися до своїх домівок і з користю застосовувати набуті знання.


  

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10