https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали активними учасниками міжнародної науково-практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2012
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали активними учасниками міжнародної науково-практичної конференції

7-8 грудня начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України майор служби цз Ольга Островерх, доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки навчального закладу майор служби цз Андрій Калиновський і курсант 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил молодший сержант служби цз Леонід Чмуль взяли участь у роботі ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій», що відбулася на базі Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.
У роботі наукового форуму взяли участь представники МВС Республіки Молдова, Технічного університету Габрово (Болгарія), Командно-інженерного інституту Республіки Білорусь, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, ТОВ «Компанія Тітал», ВАТ «Пожтехника» м. Торжок (Російська Федерація), Концерна «Штада», ТУ МНС України в Черкаській області та інші.
Робота конференції після пленарного засідання тривала у таких секціях: «Гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт», «Технічне забезпечення гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт», «Фізико-хімічні процеси в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та їх моделювання», «Гуманітарні аспекти забезпечення безпеки в умовах надзвичайних ситуацій та психолого-педагогічні проблеми підготовки фахівців МНС».
Кандидат технічних наук доцент Калиновський виступив на пленарному засіданні з доповіддю: «До питання вибору конструкції другого ступеня ресорного підвішування несамохідного візка для транспортування небезпечних вантажів», а кандидат педагогічних наук доцент Островерх виступила на секційному засіданні «Гуманітарні аспекти забезпечення безпеки в умовах надзвичайних ситуацій та психолого-педагогічні проблеми підготовки фахівців МНС» з доповіддю «Технологічна карта проведення педагогічного моніторингу в ВНЗ МНС України».
Як зазначила начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності НУЦЗУ Ольга Островерх, тематика конференції була змістовною та насиченою, міжнародний форум зібрав понад 300 фахівців, де жваво обговорювались нагальні питання з теоретичних і практичних аспектів гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ольги Островерх
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10