https://www.high-endrolex.com/10 З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ЛДУ БЖД МНС ЗАВІТАЛИ ШКОЛЯРІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2011
ЛДУ БЖД

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ЛДУ БЖД МНС ЗАВІТАЛИ ШКОЛЯРІ

У міжнародний день захисту дітей, працівники кафедри практичної психології та педагогіки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності провели зустріч із школярами перших класів Спеціалізованої школи №81 ім. П. Сагайдачного м Львова. 
Під час зустрічі, яку провів заступник начальника кафедри підполковник служби цивільного захисту, кандидат психологічних наук Володимир Слободяник, була проведена екскурсія по навчальному закладу де вони ознайомились із навчальною та науковою базою університету, побували в музеї історії університету, відвідали психолого-тренувальний центр та навчальну пожежно-рятувальну частину, також ознайомились із умовами проживання майбутніх рятувальників.
З учнями проведено заняття з основ безпеки життєдіяльності на якому в ігровій формі дітям розповіли про особисту безпеку, про поведінку в непередбачуваних ситуаціях, при загрозі для здоров’я та життя.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10