https://www.high-endrolex.com/10 Конференція з обміну досвідом та тему: «Методист — ключовий працівник навчально-методичних центрів ЦЗ та БДЖ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Конференція з обміну досвідом та тему: «Методист — ключовий працівник навчально-методичних центрів ЦЗ та БДЖ»

 

22 жовтня 2021 року кафедра інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами організувала та провела конференцію з обміну досвідом для слухачів групи ПК/НМЦ/4, що навчаються за програмою «Цивільна безпека» підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту у галузі знань 26 «Цивільна безпека». Учасники конференції — методисти навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.

Під час конференції з доповідями виступили:

КОРНІЄНКО Марина Валеріївна, методист кабінету навчального  НМЦ ЦЗ та БЖД Полтавської області. Тема виступу: Основні положення, мета та організація проведення евакуації населення.

МИХАЙЛЕНКО Станіслав Васильович, методист обласного методичного кабінету (безпеки життєдіяльності населення) НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області, поділився досвідом з питання «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Чернігівської області та її ланок Ічнянського і Прилуцького районів у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини А1479».

ПРОХОРЕНКО Алла Степанівна, методист обласного методичного кабінету (безпеки життєдіяльності населення) НМЦ ЦЗ та БЖД Чернівецької області, розповіла про власний досвід роботи як методиста та про організацію й проведення показових навчань з цивільного захисту.

Доповіді супроводжувалися презентаційними матеріалами. Обговорення професійних питань, до якого долучилися всі учасники конференції, пройшло в творчій та дружній атмосфері.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10