https://www.high-endrolex.com/10 Обрано представників для голосування на виборах начальника ІДУ НД ЦЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Обрано представників для голосування на виборах начальника ІДУ НД ЦЗ

 

Передумовою для проведення виборів керівника закладу вищої освіти  відповідно до чинного законодавства України є процедура обрання представників з числа штатних працівників установи, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками.

7 жовтня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулися збори штатних працівників Інституту, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками. Під час зборів шляхом таємного голосування співробітники обрали претендентів, які голосуватимуть на виборах начальника Інституту 28 жовтня 2021 року.

Вибори пройшли організовано та в демократичній атмосфері, з дотриманням усіх вимог законодавства щодо організації виборчого процесу й з урахуванням карантинних обмежень.

Ознайомитися з документами, що регламентують виборчий процес, можна на офіційному сайті ІДУ НД ЦЗ у розділі «Вибори начальника Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10