https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти Національного університету цивільного захисту на чолі з ректором Володимиром Садковим готуються до урочистого параду з нагоди 30-ї річниці незалежності нашої держави | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.08.2021
НУЦЗУ

Курсанти Національного університету цивільного захисту на чолі з ректором Володимиром Садковим готуються до урочистого параду з нагоди 30-ї річниці незалежності нашої держави

Парадний розрахунок Національного університету цивільного захисту України, що 24 серпня у Києві представлятиме Державну службу України з надзвичайних ситуацій на параді з нагоди 30-ї річниці незалежності нашої держави, активно готується до урочистого заходу.
Так, 12 серпня парадний розрахунок університету, який очолив ректор закладу вищої освіти, доктор наук з державного управління, професор Володимир Садковий, вчетверте став учасником спільних тренувань парадних коробок Збройних Сил України та інших силових структур. На заході 36 парадних розрахунків продемонстрували свій стройовий вишкіл на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного заводу «АВІАНТ».
Нагадаємо, що з 27 липня парадний розрахунок Національного університету цивільного захисту України продовжує свої тренування на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Щоденні шестигодинні заняття розпочинаються о 08.00 годині ранку та закінчуються о 18.30 з перервою на 4 години на обід та відпочинок. Але наразі, окрім щоденних тренувань на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, курсанти беруть участь у спільних тренуваннях парадних розрахунків Збройних Сил України та сектору безпеки і оборони на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного заводу «АВІАНТ». Тож, учасникам урочистого параду доводиться о 2 годині ночі від'їжджати до місця тренувань, де спільне заняття триває з 08.00 до 13.00.
Вже 18, 20 та 22 серпня на загальному тренуванні парадний розрахунок університету пройде Хрещатиком новим стройовим кроком, який вони з легкістю вже опанували.
Нагадаємо, що право представляти Державну службу України з надзвичайних ситуацій на військовому параді з нагоди 30-ї річниці незалежності України отримали кращі офіцери та курсанти закладу вищої освіти, серед них - курсанти-відмінники та продовжувачі династій пожежних-рятувальників, правоохоронців та військових, чиї батьки, діди брали участь у бойових діях в АТО/ООС. У парадному розрахунку - 120 курсантів 1-3-х курсів факультетів цивільного захисту, оперативно-рятувальних сил та пожежної безпеки. За станом їхнього здоров’я та дотриманням карантинних правил ретельно стежать фахівці медико-санітарної частини університету, які присутні на практичних заняттях.
Кожний із учасників парадної коробки НУЦЗУ вважає участь у параді з нагоди тридцятої річниці незалежності України важливим і почесним завданням.

Національний університет цивільного захисту України




 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10