https://www.high-endrolex.com/10 Лабораторії екстремальної та кризової психології НУЦЗУ - 15 років | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2021
НУЦЗУ

Лабораторії екстремальної та кризової психології НУЦЗУ - 15 років

Шановні колеги!

20 червня 2021 року виповнюється 15 років з дня створення в Національному університеті цивільного захисту України науково-дослідної (наразі – навчально-наукової) лабораторії екстремальної та кризової психології.

Пройдений нами шлях був не легким… Насамперед, треба було довести до керівництва країни необхідність організації та надання екстреної психологічної допомоги постраждалим в осередку надзвичайної ситуації…

Не будемо згадувати увесь цикл проведеної роботи, а лише констатуємо, що діяльність психологів МНС/ДСНС сьогодні регламентується Кодексом цивільного захисту України (стаття 38. Психологічний захист населення).

І сьогодні, вірні традиціям, ми виносимо на Ваш розсуд звіт про роботу структурного підрозділу науково-дослідного центру Університету – єдиної в Україні навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології за період з 2014 року і до сьогодні.

Від щирого серця хочемо подякувати колективу нашого Університету на чолі з ректором Володимиром Петровичем, кожному з Вас, хто усі ці роки підтримував нас, давав слушні поради, а іноді, - і «чарівні пенделі», так необхідні у наукових пошуках.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10