https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України активно просувається до світового наукового простору | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.06.2021
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України активно просувається до світового наукового простору

4 червня Національний університет цивільного захисту України отримав права на необмежений доступ і використання електронних наукових баз даних Scopus, ScienceDirect та Web of Science. Сьогодні Scopus, ScienceDirect та Web of Science є найпрестижнішими наукометричними базами світу, публікації в яких сприяють просуванню установ, науковців та їх розробок до світового наукового простору.
Відповідно до рейтингу українських закладів вищої освіти за 2021 рік університет є лідером серед ЗВО ДСНС та інших силових структур України за показниками наукометричної бази Scopus.
Тож наявність в університеті необмеженого доступу до баз даних Scopus, ScienceDirect та Web of Science сприятиме подальшому підвищенню публікаційної активності співробітників та інтеграції університету до світового наукового простору.

Відділ організації науково-дослідної та патентної діяльності

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10