https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗ України уперше відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук зі спеціальності «Екологічна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗ України уперше відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук зі спеціальності «Екологічна безпека»

6 травня у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.04 Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук зі спеціальності 21.06.01 – екологічна безпека. І знову карантин не став на заваді успішній роботі науковців – засідання було проведено із дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
Дисертаційну роботу з теми «Науково-методологічні основи захисту атмосферного повітря від техногенного впливу енергоустановок з поршневими двигунами внутрішнього згоряння» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук представив до захисту доцент кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України Олександр Кондратенко. Науковим консультантом здобувача є проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру НУЦЗ України д.т.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України Володимир Андронов.
Слід зазначити, що це перший захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук зі спеціальності 21.06.01 – екологічна безпека, що відбувся в стінах нашого університету.
Творчої наснаги та невпинного руху у напрямку подальшого розвитку наукових здобутків НУЦЗ України побажали здобувачеві члени Спеціалізованої вченої ради та всі присутні на захисті роботи.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10