https://www.high-endrolex.com/10 У рейтингу закладів вищої освіти України, які займаються підготовкою іноземних громадян, НУЦЗ України посідає чільне місце за кількістю здобувачів вищої освіти - іноземців | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.04.2021
НУЦЗУ

У рейтингу закладів вищої освіти України, які займаються підготовкою іноземних громадян, НУЦЗ України посідає чільне місце за кількістю здобувачів вищої освіти - іноземців

22-23 квітня у режимі онлайн відбувся ІІІ Український форум міжнародної освіти. У заході взяв участь помічник ректора з міжнародного співробітництва Національного університету цивільного захисту України Денис Лєбєдєв. Форум пройшов відповідно до Указу Президента України № 210/2020 “Про вдосконалення вищої освіти в Україні”. Захід внесено до Плану популяризації можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів.
Організаторами ІІІ Українського форуму міжнародної освіти були державне підприємство «Український державний центр міжнародної освіти» і Міністерство освіти і науки України. Захід проходив у співпраці з EducationUSA та Національним Erasmus+ офісом в Україні (Проєкт Європейського Союзу).
Протягом другого дня форуму зареєстровані учасники пройшли майстер-клас “Міжнародна освіта: дипломатичний протокол, комунікація та пошук партнерів”. На ньому учасники дізналися про дотримання правил дипломатичного протоколу, етикету та особливості міжкультурної комунікації під час міжнародних зустрічей, отримали дієві кейси та практичні інструменти для розбудови ефективної взаємодії з іноземними партнерами. Євгенія Габер, радниця Прем‘єр-міністра України, заступниця директора Дипломатичної Академії імені Г. Удовенка при МЗС (2018-2020), підкреслила цінність форуму для всіх стейкхолдерів, залучених до процесу міжнародної освіти. Вона розповіла про особливості освітньої дипломатії та промоцію українських вишів за кордоном, наголосила на значенні розробки стратегії у сфері міжнародної освіти.
У рейтингу закладів вищої освіти України, які займаються підготовкою іноземних громадян, що було презентовано в рамках форуму, Національний університет цивільного захисту України посів 68-ме місце з-поміж 394 учасників за кількістю здобувачів вищої освіти — іноземців та IV місце за кількістю студентів - громадян Азербайджанської Республіки. Сьогодні в Національному університеті цивільного захисту України навчається 239 іноземних громадян.  

 


Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10