https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті організовано чергову Всеукраїнську науково-практичну інтернет конференцію молодих вчених, курсантів та студентів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2021
ЛДУ БЖД

В Університеті організовано чергову Всеукраїнську науково-практичну інтернет конференцію молодих вчених, курсантів та студентів

Кафедрою права та менеджменту у сфері цивільного захисту, 22 квітня 2021 року організовано чергову Всеукраїнську науково-практичну інтернет конференцію молодих вчених, курсантів та студентів «АНТИКРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: УПРАВЛІНСЬКІ, ПРАВОВІ ТА ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ НАСЕЛЕННЯ І ТЕРИТОРІЙ».  
До заходу на платформі ZOOM приєдналось понад 100 учасників, які представили 14 закладів вищої освіти. До учасників з привітальним словом звернулись проректор з науково-дослідної роботи, полковник служби цивільного захисту, доктор сільськогосподарських наук, професор Андрій КУЗИК, представники стейкхолдерів - заступник директора ТзОВ «Страхова компанія «ГАРДІАН» Андрія ПІТКО, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Львівського національного університету імені Івана Франка Маріанна КОХАН, доцент кафедри безпеки життєдіяльності Львівського національного університету ім. Івана Франка, кандидат технічних наук, доцента Володимир ФІРМАН. 
Доповіді учасників були присвячені актуальним проблемам антикризового управління у різних галузях та сферах діяльності. Щиро дякуємо учасникам за участь, цікаві доповіді та плідну дискусію, до нових зустрічей!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10