https://www.high-endrolex.com/10 Проведено конференцію «Освіта для дорослих: досвід роботи викладача НМЦ в сучасних умовах» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.04.2021
ІДУ НД ЦЗ

Проведено конференцію «Освіта для дорослих: досвід роботи викладача НМЦ в сучасних умовах»

 

У межах програми підвищення кваліфікації  викладачів навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту 09.04.2021 року кафедра інновацій,  інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проектами організувала та провела онлайн-конференцію з обміну досвідом.

Відкрила конференцію доцент кафедри інновацій,  інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проектами, кандидат психологічних наук Дишкант Олена Володимирівна.

З доповідями виступили:

Шевченко Олександр Іванович, викладач НМЦ м. Києва, кандидат психологічних наук, який поділився досвідом організації психологічного забезпечення службової діяльності силових структур;

Дикань Сергій Анатолійович, викладач НМЦ Полтавської області, кандидат технічних наук доповів про особливості організації роботи викладача НМЦ на Полтавщині.

Бетін Віктор Іванович, викладач Херсонських територіальних курсів ЦЗ та БЖ ІІ категорії, який провів порівняння між роботою викладачів системи ДСНС та  МОН.

В обговоренні зазначеної тематики взяли участь всі члени навчальної групи.

Підсумки заходу підвела завідувач кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проектами, кандидат філологічних наук, доцент, Гайович Галина Василівна.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10