https://www.high-endrolex.com/10 Спілкуйся серцем, спілкуйся українською! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

Спілкуйся серцем, спілкуйся українською!

22 лютого в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України викладачі кафедри іноземних мов для курсантів провели захід, присвячений Міжнародному дню рідної мови (відзначається 21 лютого).

Захід засвідчив повагу молоді до української мови, вболівання за її майбутнє й намагання відстояти високу культуру мовлення. «Шануйте, розвивайте українське слово, дбайте про красу і багатство рідної мови!» – закликала завідувачка кафедри, професорка Юлія Ненько.

Всі творчі й інтелектуальні змагання між курсантами поглиблювали їх знання мови.

 Вихованці ЧІПБ отримали методичні рекомендації щодо підвищення культури мовлення, переглянули відео «Країною мовознавства», «Легенди минулих століть», а також змагалися у конкурсі «Кращий знавець мови» та мовних іграх «Народ скаже, як зав’яже».

Дякуємо всім учасникам за небайдужість до українського слова і щиро зичимо натхнення й успіхів у вдосконаленні рівня володіння рідною мовою!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10