https://www.high-endrolex.com/10 Про хід навчання навчальної групи ФН-12 з категорії «Керівники державних органів та їх заступники» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-12 з категорії «Керівники державних органів та їх заступники»

На  виконання  вимог  розпорядження  Кабінету Міністрів України № 1309-р від 21 жовтня 2020 року на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Керівники державних органів та їх заступники».
Навчання проводилось за дистанційною формою в період з 14 по 24 грудня 2020 року. За визначений період слухачі успішно виконали програму навчання. Слухачами були виконані випускні роботи за тематикою, що пов’язана з їх діяльності у сфері цивільного захисту. Колективом кафедри було відзначено високий рівень підготовлених випускних робіт. На завершальному етапі навчання було проведено заняття методом круглого столу, на якому приймали участь: заступник начальника Інституту з навчальної роботи полковник служби цивільного захисту к.т.н., доцент Сергій Єременко; начальник навчально-методичного відділу полковник служби цивільного захисту к. держ. упр. Сергій Павлов; керівник групи професор кафедри організації заходів цивільного захисту к.військ.н., доцент Валерій Мазуренко. На заключному занятті було проведено обмін думками щодо організації навчального процесу та висловлено побажання щодо доцільності проведення навчання за очною формою.
Слухачі висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за отримані знання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10