https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулася атестація | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2020
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулася атестація

12 та 13 листопада на факультеті цивільного захисту НУЦЗ України здобувачі вищої освіти пройшли атестацію за освітнім ступенем «магістр» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» за освітньою програмою «Управління у сфері цивільного захисту» та «Цивільний захист». Екзаменаційну комісію очолив перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Сергій Чабань, а також був присутній проректор з навчальної та методичної роботи Олег Назаров та начальник факультету цивільного захисту Микола Удянський.
Іспит дав змогу слухачам магістратури продемонструвати знання та навички, отримані протягом навчання. Здобувачі довели, що мають належний багаж практичних та теоретичних умінь, а також високий рівень професійної підготовки. Всі відмінники,які претендують на диплом з відзнакою, підтвердили свій рівень знань.
Вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним складанням іспиту, який був для них найважливіший та останній на шляху здобуття освітнього ступеня «магістр». Попереду на них чекають стажування та захисти магістерських робіт. Бажаємо успіхів!


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10