https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ взяли участь у міжнародній оnline школі “Digital Transformation: EU Trends, Solutions and Tools” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2020
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ взяли участь у міжнародній оnline школі “Digital Transformation: EU Trends, Solutions and Tools”

26-29 жовтня 2020 року відбулася міжнародна оnline школа “Digital Transformation: EU Trends, Solutions and Tools”, в якій взяли участь науковий співробітник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ, к. психол. н. Вікторія Цокота та науковий співробітник Владислав Платонов.
У межах школи виступали спікери з Німеччини, Іспанії, Литви та інших країн, які представили новітні розробки та провели майстер-класи з програмного забезпечення та комп’ютерного оснащення у межах технічних та гуманітарних наук.
Після закінчення школи “Digital Transformation: EU Trends, Solutions and Tools” Цокота Вікторія та Платонов Владислав отримали міжнародні сертифікати з переліком прослуханих кредитів (3 ECTC) та отриманих компетенцій.

 


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10