https://www.high-endrolex.com/10 Випуск групи педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

Випуск групи педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту

30 жовтня відбувся випуск слухачів навчальної групи «Начальники (заступники начальників) навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту», які підвищували кваліфікацію відповідно до наказу ДСНС від 25.08.2020 № 477. Слухачі представляли навчально-методичні центри Вінницької, Волинської, Донецької, Закарпатської, Львівської, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської  областей та м. Київ.
Згідно з навчальною програмою було проведено теоретичні та практичні заняття, спрямовані на підвищення професійно-фахової компетентності у сфері цивільного захисту. Заняття відбувались на платформі Zoom. Окрему тематику, визначену навчальною програмою для самостійного вивчення, слухачі мали змогу опанувати на платформі дистанційного навчання Інституту Moodle.
Завершальним етапом навчання стало проведення круглого столу на тему: «Перспективи впровадження технологій онлайн-навчання в навчально-методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності».  Учасники обмінялись досвідом організації роботи в умовах карантину, а також обговорили необхідність правового врегулювання використання онлайн-навчання на базі навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10