https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті відкрито комплекс лабораторій інформаційних систем і технологій у галузі цифрової безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відкрито комплекс лабораторій інформаційних систем і технологій у галузі цифрової безпеки

Новий навчальний рік у Львівському державному університеті розпочався у новітніх аудиторіях. До комплексу увійшли 5 надсучасних лабораторій, які дозволяють на високому технічному рівні проводити навчання як у контактні, так і в дистанційній формах.

Кожна з відкритих аудиторій має свою особливість, так лабораторія соціальних комунікацій та інформаційної діяльності (ауд.301) має розвивати у здобувачів освіти соціальні навички та комунікативні здібності під час проведення тренінгів, тімбілдінгів, командної роботи та презентації власних проєктів.

Лабораторія проєктування та забезпечення безпеки інформаційних систем (ауд.302) призначена для формування у майбутніх фахівців навиків щодо проєктування та розробки Веб-застосунків із визначеним рівнем безпеки від несанкціонованих проникнень.

Лабораторія інформаційних систем та технологій програмування (ауд.303) формуватиме у майбутніх фахівців з комп’ютерних наук навики щодо розробки програмного забезпечення, систем підтримки прийняття рішень та інформаційних систем, що дозволяють підвищити ефективність функціонування оперативно-рятувальної служби.

Лабораторія цифрових методів обробки та захисту інформації (ауд.304) призначена для формування у майбутніх фахівців з кібербезпеки основних понять щодо захисту корпоративних мереж та програмних продуктів.

Лабораторія прикладної математики (ауд.305) націлена на формування загальних компетенцій та розвитку креативності і логічного мислення у курсантів та студентів Університету.

Загалом комплекс лабораторій обладнано 70-ма робочими місцями із сучасною комп’ютерною технікою, системою віддаленого доступу та керування робочим місцем студента, мультимедійною технікою та іншими технічними засобами навчання, які значно покращують якість та комфорт проведення занять.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10