RSS

Новини навчальних закладів

15.09.2020
НУЦЗУ

Психологи ДСНС із різних регіонів України на базі НУЦЗУ пройдуть тренінги та підвищать свій фах щодо надання психологічного супроводу учасників АТО/ООС


14-24 вересня практичні психологи Державної служби України з надзвичайних ситуацій із різних регіонів нашої держави на базі Національного університету цивільного захисту України відповідно до вимог карантину опанують навчальну програму з підвищення кваліфікації щодо психологічного супроводу учасників АТО/ООС. Протягом 10 днів 22 фахівці навчатимуться за програмою, розробленою науковцями соціально-психологічного факультету та навчально-науковою лабораторією екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ у 2019 році відповідно до вказівки МВС України. Науково-педагогічні працівники університету протягом 146 годин у формі інноваційних лекцій, практичних занять, соціально-психологічних тренінгів, круглих столів навчать особливостям психологічної роботи (діагностиці, консультуванню, психокорекції тощо) із учасниками АТО та ООС.
Також до відома практичних психологів ДСНС будуть доведені питання щодо надання екстреної психологічної допомоги, мінімізації посттравматичного стресового розладу учасників АТО/ООС. Науковці університету передадуть накопичений протягом 6 років практичний досвід з психологічної роботи з учасниками АТО/ООС. Після закінчення навчань психологи ДСНС отримають відповідні свідоцтва.
Сьогодні, 15 вересня розпочались навчальні заняття з тем “Психологічні особливості роботи з працівниками правоохоронних органів, які перебували в умовах вимушеної ізоляції (полон)” та “Психологічні особливості роботи з працівниками правоохоронних органів після психотравмуючих ситуацій (пошук, ідентифікація та евакуація тіл загиблих), а також буде проведено тренінг з керованої саморегуляції.

 

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.