https://www.high-endrolex.com/10 Тиждень психології 2020 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Тиждень психології 2020

10 лютого в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України розпочав роботу Тиждень психології 2020 «Щастя зараз: психологічні виміри самоактуалізованої особистості».

Основною метою традиційного заходу цьогоріч є знайомство з роботою практичних психологів та популяризація психологічних знань серед курсантів і студентів інституту.

З вітальним словом до присутніх звернувся т. в. о. начальника ЧІПБ Віктор Гвоздь, який підкреслив важливість проведення подібних заходів, а також відмітив значний вплив діяльності психологів ДСНС України, які щодня пліч-о-пліч з фахівцями Служби порятунку допомагають як постраждалим у кризових чи екстремальних ситуаціях, так і самим рятувальникам.

Начальник кафедри психології діяльності в особливих умовах Микола Фомич розповів, що представники кафедри підготували дуже насичену теоретичними та практичними заняттями програму, презентував збірник тез доповідей з досвіду роботи практичних психологів і науково-дослідницького доробку студентів та курсантів інституту.

Також сьогодні старший психолог  відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи Центру забезпечення діяльності У ДСНС України в Черкаській області Леся Коротяєва презентувала присутнім цікавий  майстер-клас «Турбота психолога про себе і команду після роботи в екстремальних та кризових ситуаціях», поділилася власним службовим досвідом, спонукаючи курсантів і студентів  висловлювати свої думки та враження щодо проблеми особистісного і професійного зростання.

Тиждень психології буде супроводжувати робота інтерактивної фотозони, розміщеної в фойє Клубу, де курсанти і студенти можуть долучитися до міркувань щодо складових щастя особистості, життя, його сенсу та впливу самоактуалізації.

Незмінними супутниками творчого процесу впродовж усього тижня буде гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.



Кафедра психології діяльності
в особливих умовах

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10