RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2019
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь в українсько-корейському науково-практичному семінарі «Розбудова інноваційних структур з розробки, випробувань та використання безпілотних літальних апаратів»

4 грудня співробітники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України: Ігор Маладика, Артем Биченко, Михайло Пустовіт, Максим Удовенко та Сергій Панченко взяли участь в українсько-корейському науково-практичному семінарі «Розбудова інноваційних структур з розробки, випробувань та використання безпілотних літальних апаратів», який проходив у Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький).
Свою доповідь «Перспективні напрями використання безпілотних літальних апаратів в діяльності оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» під час семінару представив начальник факультету оперативно-рятувальних сил ЧІПБ Ігор Маладика.
На практичній частині співробітники кафедри техніки та засобів цивільного захисту продемонстрували роботу розробленого в інституті квадрокоптера та ознайомили учасників заходу з його характеристиками.
У підсумку роботи семінару було визначено пріоритетні напрямки співпраці з лабораторією безпілотних літальних апаратів та робототехніки Льотної академії НАУ щодо використання безпілотних літальних апаратів під час гасіння пожеж та проведення рятувальних операцій.

 


ФОРС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.