https://www.high-endrolex.com/10 Наукові досягнення майбутніх екологів НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.04.2019
НУЦЗУ

Наукові досягнення майбутніх екологів НУЦЗУ

23-24 квітня в Харківському національному університеті будівництва та архітектури відбулась щорічна міжнародна науково-технічна конференція «Екологічна і техногенна безпека. Охорона водного і повітряного басейнів. Утилізація відходів» (студентська секція).
У конференції взяли участь студенти 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Першко Н.Ф., Кузнецова А.В. під керівництвом доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Бригади О.В., які виступили з доповідями з теми «Визначення фітотоксичності піноутворювача «Софір» біоіндикаційним методом», та Дмитрієва Д.В. під керівництвом доцента кафедри Сарапіни М.В., яка виступила з доповіддю з теми «Дослідження термоізоляційної функції листяної підстилки в осінньо-зимовий період».
За результатами конференції, студенти Першко Н.Ф. та Кузнецова А.В. були нагороджені дипломами ІІ ступеня. Наукові досягнення  студентки Дмитрієвої Д.В. були відзначені дипломом ІІІ ступеня та подякою від Всеукраїнської екологічної ліги.
Дякуємо організаторам конференції – кафедрі безпеки життєдіяльності та інженерної екології ХНУБА – за цікавий та пізнавальний досвід.
Кафедра охорони праці та техногенно-еклогічної безпеки

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10