https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ отримали дипломи ІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з дисциплін «Логістика» та «Транспортні системи» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.04.2019
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ отримали дипломи ІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з дисциплін «Логістика» та «Транспортні системи»

17 та 18 квітня на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з дисциплін «Логістика» та «Транспортні системи». У заході взяли участь понад 100 інтелектуалів з різних регіонів нашої держави.
Курсанти факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Стативка Є.С. та Виноградова Н.О посіли призові місця та отримали дипломи ІІ ступеня. Підготував молодих інтелектуалів старший викладач кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Володимир Липовий. Члени оргкомітету ІІ туру Всеукраїнської олімпіади відзначили теоретичну та практичну підготовку курсантів університету.



Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10