https://www.high-endrolex.com/10 4 квітня 2019 року відбулася міжвузівська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Соціально-економічний розвиток і безпека України: стан і перспективи» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2019
ЛДУ БЖД

4 квітня 2019 року відбулася міжвузівська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Соціально-економічний розвиток і безпека України: стан і перспективи»

4 квітня 2019 року відбулася міжвузівська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Соціально-економічний розвиток і безпека України: стан і перспективи». Організатором конференції була кафедри економіки та економічної безпеки факультету управління та економічної безпеки Львівського державного університету внутрішніх справ. Робота конференції тривала в режимі пленарного та секційних засідань за напрямами: соціально-економічна складова національної безпеки; організаційно-управлінські проблеми зміцнення економічної безпеки; фінансово-економічна безпека держави та суб’єктів господарювання в сучасних умовах та ін. Доповіді учасників конференції супроводжувалися демонстрацією на мультимедійному обладнанні. Всього у заході взяли участь близько 60 осіб. Серед них представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, НУ «Львівська політехніка», ЛНУ імені Івана Франка, Української академії друкарства, Університету банківської справи та ін. Наш університет представила студентка першого курсу Жегало Лілія Ігорівна, яка виступила на пленарному засіданні конференції із доповіддю «Трудова міграція як загроза економічній безпеці держави». Наукове дослідження проводилось під керівництвом доцента кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту, кандидата технічних наук Івануси Андрія Івановича. За підсумками роботи конференції видано матеріали наукових доповідей її учасників.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10