RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2019
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності стартували спільні пожежно-тактичні навчання з гасіння пожеж в екосистемах

З огляду на актуальність проблеми лісових пожеж (горіння в екосистемах), які характеризуються великою площею займань та потребують значного залучення людських ресурсів та пожежно-рятувальної техніки, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Національний лісотехнічний університет України проводить Спільні пожежно-тактичні навчання з гасіння лісових пожеж, які триватимуть 2 дні.
Мета навчань полягає у практичному відпрацюванні взаємодії між працівниками Державної лісової охорони та пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС України щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею у лісовому масиві.
Навчання складаються з двох частин: теоретичної та практичної. Остання відбудеться на базі Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату НЛТУ України.
Основним завданням спільних пожежно-тактичних навчань є закріплення набутих теоретичних знань з гасіння лісової пожежі працівниками Державної лісової охорони із залученням особового складу та техніки пожежно-рятувальної служби  ДСНС України на практиці, а також демонстрація можливих способів гасіння (ручним, шанцевим інструментом та спеціальної техніки) гасіння лісових пожеж; перевірка готовності сил і засобів ДЛО та ДСНС до дій за призначенням на випадок виникнення лісових пожеж, відпрацювання взаємодії та порядку залучення підрозділів для гасіння лісових пожеж.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.