https://www.high-endrolex.com/10 Спіробітник кафедри НУЦЗУ взяв участь у роботі семінару з регулювання соціально-трудових відносин | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2019
НУЦЗУ

Спіробітник кафедри НУЦЗУ взяв участь у роботі семінару з регулювання соціально-трудових відносин

Доцент кафедри психології діяльності в особливих умовах Національного університету цивільного захисту України Сергій Кучеренко взяв участь в обласному семінарі з регулювання соціально-трудових відносин через укладання та виконання норм і зобов'язань колективних договорів,  який було організовано об'єднанням профспілок Харківської області спільно з органами влади та роботодавцями.
 У семінарі взяли участь голова ОПХО С.А. Тесленко, заступник голови ОПХО С.Г. Волков, заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Печура Т.М., виконавчий директор обласної організації роботодавців Харківської області «Граніт» Колесніков О.О., начальник відділення НСПП в Харківській області Лайков С.М., начальник управління праці головного управління Держпраці в Харківській області Гончарова Ю.Є.,  головний державний ревізор-інспектор управління податків і зборів з фізичних осібголовний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Східного управління ГУ ДФС в Харківській області Третяк Р.І. тощо.
Учасники семінару висловили побажання в проведенні спеціалізованого семінару з проблеми мотивуючої частини колективних договорів та виявили зацікавленість в проведенні спільної роботи з кафедрою психології діяльності в особливих умовах НУЦЗ України у сфері вдосконалення організаційних аспектів діяльності як персоналу, так і підприємств Харківської області. 
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/8241/1.jpg
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/8241/2.jpg
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10