RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2019
НУЦЗУ

Уперше в НУЦЗУ відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління за спеціальністю «Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку»

22 лютого 2019 року у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 НУЦЗУ відбувся перший в Україні захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління саме за спеціальністю 25.00.05 – державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку.
Так, захистив своє дисертаційне дослідження Омаров Азад Енвер огли з теми «Механізми формування та реалізації державної політики екологічної безпеки України». Науковий консультант – професор кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор Крюков Олексій Ігорович.
Вітаємо дисертанта та його наукового консультанта, бажаємо їм подальших новаторських успіхів на теренах науки і творчої наснаги у досягненні її вершин!

 

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.