RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2019
НУЦЗУ

Діяльність НУЦЗ України - у світовому рейтингу Webometrics 2019 року

    За опублікованими у січні 2019 року результатами досліджень всесвітнього рейтингу університетів Webometrics Ranking Web of Universities Національний університет цивільного захисту України посів 84 місце серед 323 закладів вищої освіти України. Це найкращий показник серед ЗВО Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Як відомо, вебометричний рейтинг університетів світу (Webometrics ranking of world’s universities) – один з найбільш авторитетних рейтингів міжнародних рейтингів університетів світу. Він існує вже 17 років поспіль.
       Рейтинг Webometrics публікується двічі на рік (у червні-липні і січні-лютому) та охоплює близько 27 тисяч університетів з усього світу.
     Результати рейтингу дають оцінку присутності університету в Інтернеті, рівень значності та відкритості публікацій університету в науковому всесвітньому середовищі та рівень цитування публікацій науковців університету за показниками наукометричної бази Google Scholar та бази наукових періодичних видань «Scopus». Також оцінюється якість та вага науково-освітнього контенту розміщеного на веб-ресурсах вищого навчального закладу.
 
Офіційний міжнародний сайт проекту Webometrics Ranking of World Universities – http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20

 

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.