RSS

Новини навчальних закладів

22.01.2019
НУЦЗУ

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час робочого візиту до НУЦЗУ презентував мотиваційну програму МВС для рятувальників Харківщини

22 січня на базі Національного університету цивільного захисту України відбулася зустріч Міністра МВС Арсена Авакова та Голови ДСНС Миколи Чечоткіна із рятувальниками Харківщини, аби обговорити поетапне введення низки мотиваційних програм, які безпосередньо торкнуться ДСНС.
“Вмотивований працівник рятувальної служби – основа стабільного суспільства. Ми постійно думаємо про те, як радикально вирішити питання забезпечення наших кадрів, надати можливість професійного зростання, впевненість у завтрашньому дні та соціальні гарантії», - наголосив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він додав, що для підвищення рівня соціального забезпечення особового складу ДСНС створений мотиваційний пакет. У його основі – підвищення грошового забезпечення у 2019 році до 30%, компенсація за піднайом житла та програма отримання власного житла на умовах пільгового фінансового лізингу.
«Пільговий фінансовий лізинг – це отримання житла з частковим погашенням платежів. Розподіл платежу виглядатиме наступним чином: за рахунок держави будуть компенсовані витрати по обслуговуванню договору-лізингу (100%) та частина лізингових платежів (до 40%). Сума компенсації буде залежати від стажу роботи та складу родини», - сказав Міністр внутрішніх справ.
З метою участі в програмі пільгового фінансового лізингу треба подати заяву на отримання житла та необхідні документи до підрозділу з питань житлового забезпечення. Протягом 10 днів підрозділ опрацьовує документи та ставить працівника у чергу на отримання житла.
У ході зустрічі із рятувальниками, Арсен Аваков також подякував особовому складу Служби за ту довіру, яку має ДСНС на сьогоднішній день. Так, у рейтингу довіри громадян України до суспільних інститутів, більше половини населення, а це майже 60%, позитивно сприймає діяльність Служби порятунку.
На завершення зустрічі відбулося нагородження співробітників ГУ ДСНС України у Харківській області відомчими заохочувальними відзнаками МВС та ДСНС.
Міністр МВС Арсен Аваков та Голова ДСНС Микола Чечоткін ознайомились із матеріально-технічною базою НУЦЗ України, побували у навчальних аудиторіях та науково-дослідних лабораторіях, Центрі впровадження тренінгових технологій.

 

 

Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту ДСНС України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.