https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності визначили переможців II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності визначили переможців II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності

23-25 квітня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності оцінювали практичний досвід та навики з надання домедичної допомоги учасників II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності. Перед студентами та курсантами були змодельовані реальні обставини надзвичайної ситуації, при яких уявні потерпілі отримали травми різної складності.
 Саме від швидкості, точності та компетентності їхніх дій було визначено рівень теоретичних знань та практичних вмінь. Підводячи підсумки, компетентне журі, визначило переможців II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності шляхом додавання результатів за теоретичну та практичну частину. Залежно від специфіки ВНЗ учасників розподілили на сім груп, в кожній з яких було визначено дипломантів першого, другого й третього ступенів.
«Ми раді вже вдруге вітати Вас у стінах нашого навчального закладу. Саме такі масштабні заходи дають змогу переймати безцінний досвід у сфері безпеки життєдіяльності. Ми маємо вчитись безпеки життєдіяльності один в одного та у європейських колег, аби попередити, запобігти виникненню надзвичайних ситуацій», - зазначив у вітальному слові виконуючий обов’язки Ректора Університету, професор Мирослав Коваль. Слід зазначити, що окрім дипломів, усі учасники отримали грамоти, подарунки від спонсорів олімпіади, безцінний практичний досвід та незабутні враження від перебування у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10