RSS

Новини навчальних закладів

24.04.2018
ЛДУ БЖД

Запобігти ! Врятувати! Допомогти: у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності вдруге визначають найкращих студентів і курсантів у сфері безпеки життєдіяльності

23 квітня до Університету із понад сорока вищих навчальних закладів України прибули 116 студентів та курсантів, що взяти участь в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності», яка триватиме 4 дні. Вже вдруге учасників олімпіади приймають на базі кафедри промислової безпеки та охорони праці Навчально-наукового інституту цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

 

Змагання проходять у два тури. Під час першого, учасники виконують 70 тестових завдань, дві задачі та логічний кросворд, у другому турі виконуватимуть практичні задачі з надання домедичної допомоги, аби продемонструвати рівень своїх теоретичних знань та практичних навичок.      
Журі очолює д.т.н., професор кафедри водопідготовки, водовідведення і очищення вод Харківської національної академії міського господарства ім. О.М. Бекетова Олег Третяков та завідувач кафедри промислової безпеки і охорони праці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності к.х.н., доцент Олександр Мірус. Практичні навички надання домедичної допомоги та творчий потенціал студентів і курсантів оцінює компетентне журі, до складу якого увійшли начальник травматологічного відділення військово-медичного клінічного центру Західного регіону, п/п медичної служби Валентин Медзин завідувач навчально-тренувального відділу комунального закладу «Львівський обласний центр екстремальної медичної допомоги та медицини катастроф» Людмила Гера, начальник медико-санітарної частини, полковник сл. ц.з. Індіжана Бейзим і доцент кафедри промислової безпеки та охорони праці нашого Університету к.м.н., доцент Галина Телегіна.

 

«Всіх учасників розподілили на сім груп залежно від специфіки вузу. Переможців і призерів визначатимуть у кожній із цих груп. Організатори та всі члени журі очікують від учасників олімпіади креативного мислення, творчих підходів та хороших результатів»,- зазначила старший науковий співробітник відділу модернізації вищої освіти ІМЗО Олена Дашковська.

Переможці стануть відомі 25 квітня після завершення практичного туру і підведення підсумків членами журі, а кращі з кращих будуть відзначені грамотами та цінними подарунками від спонсорів олімпіади.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.