RSS

Новини навчальних закладів

15.03.2018
ЛДУ БЖД

Відбулось чергове засідання Вченої ради Університету

На черговому засіданні Вченої ради Університету, яке відбулося 14 березня були розглянуті наступні питання: звіт про навчальну та наукову діяльність Навчально-наукового інституту психології та соціального захисту.
Було розглянуто низку навчальних видань щодо присвоєння їм грифу Вченої ради, розглянуто клопотання педагогічної ради Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) про надання дозволу на розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів Училища, отриманих за надання платних послуг, на вкладному (депозитному) рахунку в банку.
Вчена рада прийняла рішення щодо необхідності продовження наповнення  Віртуального університету дистанційними курсами викладачів кафедр: технічного перекладу, практичної психології та педагогіки, гуманітарних дисциплін та соціальної роботи. Окрім того, вирішено до 1 червня цього року організувати та провести IV Міжнародну науково-практичну конференцію ”Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток”.
 У планах роботи кафедр Навчально-наукового інституту психології та соціального захисту на 2018-2019 н. р. передбачити заходи щодо реалізації угод, укладених між ЛДУ БЖД та Пряшівським університетом (Словаччина), Зєльоноґурським університетом (Польща), Полонійною академією в Ченстохові (Польща) та Державною вищою технічно-економічною школою імені Броніслава Маркевича в Ярославі (Польща). Доопрацювати та затвердити на загальноуніверситетському рівні «Положення про інститут кураторства».
Вчена рада ухвалила:
1.Присвоїти гриф Вченої ради навчальним виданням:
– “Збірник задач з пожежної теплофізики. Ч. 2. Теплопередача” (автор – к. т. н., доц. Лозинський Р. Я.);
– “Надійність технічних систем і техногенний ризик”  (автори: к. т. н., доц. Дзюба Л. Ф., к. пед. н., доц. Кусій М. І., к. ф.-м. н., доц. Меньшикова О. В.);
– “Вступ до галузевого перекладу” (автор – Струк Т. В.);
– “Переклад англомовної галузевої літератури. Охорона праці” (автор – к. філол. н., доц. Іванченко М. Ю.);
– “Ділова англійська мова” (автор – Маланюк М. С.).
2. Надати дозвіл Вищому професійному училищу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), як відокремленому структурному підрозділу Університету, на розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів Училища, отриманих за надання платних послуг, на вкладному (депозитному) рахунку.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.