https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проводиться обмін досвідом щодо гасіння та попередження лісових пожеж з американськими колегами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проводиться обмін досвідом щодо гасіння та попередження лісових пожеж з американськими колегами

У рамках науково-практичного семінару «Пожежі в природних екосистемах: теорія, практика, інновації» до навчального закладу завітав інженер з питань боротьби з лісовими пожежами у США Нік Хернандес. Під час робочої зустрічі із проректором з науково-дослідної роботи професором Андрієм Кузиком обговорювався передовий досвід гасіння лісових пожеж в США. Під час зустрічі проректор розповів про наукові розробки нашого навчального закладу у цій галузі, зокрема, зазначив, що у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності захищено 1 докторську та 3 кандидатських дисертації з тематики лісових пожеж, готується до захисту дисертація з ландшафтних пожеж.
Обговорені також  питання й перспективи можливої співпраці між Лісовою службою США та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності.
Проблема лісових пожеж в Україні та світі набула значних масштабів, оскільки щороку вогонь знищує тисячі гектарів територій вкритих рослинністю. Тому дослідження цієї проблематики актуальне для науковців не тільки в Україні, а й у світі.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10