https://www.high-endrolex.com/10  Національний університет цивільного захисту України та Вища технічна школа в Катовіцах (Польща) уклали угоду про співпрацю (оновлено) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2018
НУЦЗУ

 Національний університет цивільного захисту України та Вища технічна школа в Катовіцах (Польща) уклали угоду про співпрацю (оновлено)

Угоду про співробітництво між Вищою технічною школою в Катовіцах (Польща) та Національним університетом цивільного захисту підписали ректори Анджей Гжибовський та Володимир Садковий. У рамках угоди навчальні заклади будуть взаємодіяти у сферах освітньої, наукової та культурної діяльності. Це - проведення науково-методичних конференцій і семінарів із проблем впровадження сучасних методів навчання, двосторонніх наукових стажувань викладачів, студентів, аспірантів, спільна підготовка і видання навчальних посібників, наукових праць, участь у підготовці і виконанні спільних наукових проектів, у томі числі — в рамках міждержавних програм і міжнародних грантів тощо. 

Ініціювала ухвалення двостороннього документа кафедра психології діяльності в особливих умовах вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Так, починаючи з січня цього року, п'ять викладачів кафедри наразі проходять стажування у Вищій технічній школі в Катовіцах (Польща). А у квітні планується проведенні міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні інноваційні та інформаційні технології у розвитку суспільства”, де Вища технічна школа в Катовіцах (Польща) та Національний університет цивільного захисту є співорганізаторами.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://edu-mns.org.ua/img/news/7545/1234.jpg

http://edu-mns.org.ua/img/news/7545/123.jpg

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10