RSS

Новини навчальних закладів

26.01.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління

25 січня 2018 року відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03, створеній в НУЦЗУ. Так, захистила своє дисертаційне дослідження Ортіна Ганна Володимирівна з теми «Державна політика антикризового розвитку реального сектору економіки України». Науковий консультант – завідувач кафедри обліку та аудиту Класичного приватного університету, доктор наук з державного управління, професор Болдуєв Михайло Валентинович.
Крім того, було розглянуто тему і дисертаційну роботу, яка подається до спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03, підготовлену Щепанським Едуардом Валерійовичем з теми «Механізми державного регулювання розвитку туристично-рекреаційної сфери України». Науковий консультант – голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України в Хмельницькій області, доктор наук з державного управління, професор, заслужений юрист України Олуйко Віталій Миколайович.
Цього ж дня відбулося розширене засідання навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, на якому були присутні його наукові співробітники, представники кафедри публічного управління у сфері цивільного захисту та члени спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03. У межах засідання пройшов попередній захист результатів дисертаційного дослідження здобувача наукового ступеня доктора наук (спеціальність 25.00.02 – механізми державного управління) Долота Володимира Денисовича з теми «Механізми державного управління ціноутворенням в системі охорони здоров’я України». Науковий консультант – начальник навчально-науково-виробничого центру, доктор наук з державного управління, професор Домбровська Світлана Миколаївна.


Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.