https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся семінар-нарада з питань дотримання антикорупційного законодавства | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.01.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся семінар-нарада з питань дотримання антикорупційного законодавства

Як зауважив Віталій Валерійович, з 1 січня 2018 року розпочався черговий етап подання щорічних електронних декларацій за 2017 рік для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Наразі необхідно детально вивчити чинні документи щодо декларування і не допускати помилок під час заповнення електронних декларацій.

23 січня в Національному університеті цивільного захисту України проведено семінар-нараду з особовим складом навчального закладу, під час якої столичний керівник відділу власної безпеки та протидії корупції ДСНС України більш детального роз’яснив правильність подання електронних декларацій та можливість настання негативних наслідків щодо процесуальної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень і правопорушень, пов’язаних з корупцією. Окрім цього, на семінар-нараді було роз’яснено питання відповідальності за неподання та несвоєчасного подання електронних декларацій, а також розглянуті випадки складання адміністративних протоколів працівниками Управління захисту економіки за вчинення корупційних правопорушень в підрозділах ДСНС України.
Під час семінар-наради учасники зібрання обговорили проблемні питання, які можливі під час заповнення електронних декларацій, в тому числі про внесення змін до майнового стану, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та обмеження щодо одержання подарунків.

 



НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10