RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2017
НУЦЗУ

КУРСАНТ НУЦЗУ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІНОЗЕМНА ФІЛОЛОГІЯ: ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ»

30 листопада 2017 року в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася Міжнародна студентська наукова конференція «Іноземна філологія: погляд у майбутнє».
Робота конференції здійснювалася за такими напрямами: «Мова як функціональна система в антропоцентричній картині світу», «Переклад та міжкультурна комунікація», «Проблеми дискурсу», «Методичні засади викладання іноземних мов», «Система мови, семантика і прагматика», «Проблеми стилістики і лінгвістики тексту», у межах яких було виголошено 75 доповідей.
Курсант 3-го курсу соціально-психологічного факультету Альона Мостицька була запрошена виступити на пленарному засіданні, під час якого гідно представила доповідь «Жаргон учасників антитерористичної операції на сході України: особливості перекладу англійською мовою» (науковий керівник — доцент кафедри мовної підготовки Олена Олександрівна Старова). Ця тема викликала жвавий інтерес і подальше обговорення з-поміж учасників конференції, і Альону було відзначено дипломом «За кращу доповідь».
Бажаємо нашій вихованці подальших відкриттів і звершень!


Кафедра мовної підготовки
Фото: Альона Мостицька
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.